Elektrotechniek projecten

Of het nu gaat om het aanpassen van de badkamer, een aanbouw of een verbouwing van een woning of bedrijfspand, ETB H. v. Broekhoven is gespecialiseerd in allerhande installatieprojecten. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van gerealiseerde projecten:

 

Nieuwbouwstudio's Willemstraat 22-22 te Roosendaal

Voor dit project verzorgen wij de complete aanleg van de elektrotechnische installaties.Het complex telt 10 studio's en 2 appartementen. De bouw is inmiddels in volle gang, de geplande oplevering zal 1 juli 2017 zijn. Lees meer>>

 

 

Café La Carambole Installatiewerkzaamheden

Voor Café La Carambole heeft ETB H. v. Broekhoven, volgens de wensen van de eigenaar, de installatie aangepast. Het café kreeg een nieuwe indeling met een aparte rookzone. Lees meer »

 

A.B.B. B.V. Elektra- en installatiewerkzaamheden

ETB H. van Broekhoven verzorgt voor A.B.B. B.V. regelmatig elektra- en installatiewerkzaamheden. Lees meer »

 

Diverse woonstichtingingen installatietechnisch advies

Naast aanleg en onderhoud geeft ETB H. van Broekhoven diverse woningbouwverenigingingen advies over elektro-technische zaken.Lees meer »

 

Installatieprojecten

Of het nu gaat om het aanpassen van de badkamer, een aanbouw of een verbouwing van een woning of bedrijfspand, ETB H. v. Broekhoven is gespecialiseerd in allerhande installatieprojecten. Lees meer>

Onze winkel

Kom vrijblijvend langs in onze winkel.

Wij adviseren u graag.