Elektrotechniek Roosendaal

Elektro-technisch bureau H. v. Broekhoven is specialist in elektrotechniek. U kunt bij van Broekhoven terecht voor persoonlijk advies, installatiewerkzaamheden en een ruim assortiment elektraproducten. Elektro-technisch bureau H. v. Broekhoven werkt voor zowel particulieren, bedrijven, woningstichtingen en aannemers in de regio Roosendaal. Wij hebben jarenlange ervaring in elektrotechniek. Bekijk een aantal voorbeelden van elektrotechnische projecten die wij hebben uitgevoerd.

Elektro producten voor particulieren en professionals

Elektro-technisch bureau H.v.Broekhoven verkoopt elektro producten voor particulieren en professionals. U bent van harte welkom in onze winkel in Roosendaal. Onze elektro-adviseurs adviseren u graag op het gebied van elektrotechniek en de meest geschikte materialen voor uw project. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons centraal. Neem contact op met onze elektro-adviseurs of bezoek onze winkel in Roosendaal.

Elektro - technisch bureau H.v.Broekhoven
Kade 66
4703 GH Roosendaal
0165 - 534 687

Installatieprojecten

Installatieprojecten

Of het nu gaat om het aanpassen van de badkamer, een aanbouw of een verbouwing van een woning of bedrijfspand, ETB H. v. Broekhoven is gespecialiseerd in allerhande installatieprojecten.