Elektrische installatie, electricien Roosendaal

H. v. Broekhoeven is een bedrijf uit Roosendaal en actief op het gebied van elektrotechniek tevens hebben wij een elektrowinkel. Ons installatiebedrijf zet zich in voor zowel particulieren, bedrijven, woningstichtingen en aannemers in regio Noord Brabant. Naast de verkoop van installatiemateriaal en elektrotechnische producten, adviseren wij u graag op het gebied van diverse elektro- en installatiewerkzaamheden.

Persoonlijke aandacht en service staan centraal bij H. v. Broekhoven. Hierdoor weten veel particulieren en bedrijven in de regio Roosendaal ons installatiebedrijf al jaren te vinden en werken aannemers en woningstichtingen graag met ons samen. Bekijk hier alvast een greep uit onze installatiewerkzaamheden.

Meer informatie over installatiebedrijf H.v.Broekhoven? Kom langs in ons filiaal in Roosendaal of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

H. v. Broekhoeven - Installatiebedrijf Roosendaal

Kade 66
4703 GH Roosendaal
0165 - 534 687

Installatieprojecten

Installatieprojecten

Of het nu gaat om het aanpassen van de badkamer, een aanbouw of een verbouwing van een woning of bedrijfspand, ETB H. v. Broekhoven is gespecialiseerd in allerhande installatieprojecten.